BULAMADIĞINIZI BURDAN ARAYIN

5 Temmuz 2013 Cuma

MİNECRAFT NETHER REHBERİ

Nether (Ayırca Notch'un Blogu'nda "The Nexus"  olarak ve daha önceden de Hell ve The Slip olarakta biliniyordu) Cadılar Bayramı Güncellemesi(Halloween Update) ile oyuna eklenmiştir.


Resimde görüldüğü gibi tavandan akan lav akıntıları,aniden çıkan lav havuzları,vardır.Loş bir ışıkla kaplıdır.Tabanı ve tavanı bedrock ile kaplıdır.Bolca mantar bulunabilir.Eğer burda ölürseniz direk dünyada doğarsınız eşyalarınız burda kalır.

Buraya gitmek için yapmanız gereken bir adet portaldır.Gerekli malzemeler obsidian ve çakmaktır.
Soldaki normal portal-sağdaki tasarruflu portal.


Portalı oluşturmak için 4x5 büyüklüğünde obsidianlardan oluşan kapı inşa etmelisiniz.Ardından çakmakla içine sağ tıklayarak portalı aktif hale getirebilirsiniz.Ardından yürüyerek minecraft cehennemine geçebilirsiniz.
Geçtiğinizde bolca mantar bulacaksınızdır ve yukarıya baktığınızda glowstone adı verilen ışıklar bulacaksınızdır bunları alırsınız.

Tabi burası öyle boş bir yer değil canavarlarda var :) 1: Ghast 2:Pigman 3:Blaze

1:Ghast  Uçan bir canavardır size ağzından ateş püskürterek saldırır. Ateş yaktığı için sönene kadar ciddi zarar verir. Nether'de bulunur çok gıcık bir sesi vardır. Yakalamak için olta kullanabilir veya uzaktan yay kullanıp okla öldürebilirsiniz.

2:Pigman Zombi domuz adam denen bu yaratık oyunda üzerine yıldırım düşen domuzlardan doğar. Siz saldırmadan saldırmaz.

3:Blaze Canavar Nether'de bulunur, Nether koruyucusu olarakta bilinir. Güçlü bir canavardır, yakma özelliği vardır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder